BRILIÁNS DÖNTÉS
BIZTOS IGEN.


Garanciáink

A mi gyűrűinkkel ez biztosan nem fog megtörténni, hiszen bármi is történik vele, mögötte állunk, garanciában megoldjuk.

Azt tudnod kell, hogy csak és kizárólag 100%-ban elégedett vásárlókra van szükségünk.
Elégedetlen vásárlókra nincs.

Ezért pedig mindent meg is teszünk.
- Karikagyűrűdet együtt választjátok ki kollégánkkal, a készítés folyamán többször is egyeztethettek, megnézhetitek, akár a készítő ötvössel. Közben tudunk rajta változtatni, és ha a végeredmény nem tetszik, addig csináljuk újra, amíg a végeredménnyel teljesen elégedettek nem lesztek, különben visza adjuk az előleget.
- Az azonnali (1-2 nap alatt elérhető) karikagyűrűinket cserélni tudjuk bármi másra addig, amíg nem hordtátok őket.
- Eljegyzési gyűrűinket szintén cserélni tudjuk bármire. Ha a vásárlást követő 14 napon belül visszahozzátok az eljegyzési gyűrűt (vagy ha szólsz, hogy mikor lesz az eljegyzés, mert akkor ahhoz a dátumhoz képest 7nap), kicseréljük, levásárolhatod, újat készítünk helyette, amit szeretnétek.

 

 

Eljegyzési gyűrűinkre vonatkozik. Abban az estben, ha a lány negy-adj-isten nemet mond, legalább azon ne kelljen gondolkodnod, hogy mit kezdj a gyűrűvel.

Tehát ha a lány nemet mondott, visszavásároljuk a gyűrűt teljes áron a vásárlástól számítva egy hétig, vagy ha szólsz előre, hogy mikor lesz az eljegyzés, akkor attól a dátumtól számítva egy hétig.

 

 

Mit ér a világ legszebb gyűrűje, ha nem kényelmes?

Megérdemled, hogy az a gyűrű, amit életed végéig hordani fogsz, biztosan, kényelmesen álljon ujjadon.
- Minden karikagyűrűnk domburú belsejű "komfort fit" kialakítású. Ez sokkal kényelmesebb hosszú távú viselés alatt.
- A gyűrű méretedet a legnagyobb szakértelemmel vesszük le. Háromféle ujjmérő gyűrűsorunk van, külön eljegyzési gyűrűknek, külön karikagyűrűknek. Van külön egy gyűrűsorunk, saját készítésű, ezüstből, hogy a legjobban hasonlítson a majdan elkészítendő karikagyűrűhöz.
- Karikagyűrű készítés közben, már a saját, félkész gyűrűtöket felpróbáltatjuk, és addig igazítjuk, amíg tökéletes lesz a méret.
- Azonnali karikagyűrűinket cserélni tudjuk, amíg nem hordtátok őket.
- Eljegyzési gyűrűinket ingyen méretezzük, ez akár meg is várható üzletünkben. (azért telefonálj oda előtte, hogy biztos bent legyen az ötvös kollégánk)

 

 

Bármilyen gyártásból adódó problémát javítunk a vásárlástól számítva tíz évig. Nincs apróbetű, nincs olyan hogy erre igen, arra nem.

Bár a gyűrűk tömör, anyagában színes (nem bevonatos) aranyból készülnek és nem sok hiba fordulhat elő, nagyon ritka, de íme pár példa, ami történhet, és hogy oldjuk meg:
- Anyaghiba - Az aranyhoz készen vásárolt adalékot használunk az arany finomság beállításához, amit laboratóriumi körülmények mellett állítanak elő, ezzel együtt nagyon ritkán előfordulhat anyaghiba a gyűrűn. Ezt a Te választásod szerint vagy kijavítjuk, vagy újrakészítjük a gyűrűt.
- Különféle elszíneződések - Mivel tömör aranyról beszélünk, ilyen nemigen fordulhat elő, az a probléma a bevonatolt ékszereket sújtja, de ha mégis előfordul ilyen nagyon egyszerűen orvosolható egy egyszerű polírozással.
- Allergiás reakciók - Ez 99%-ban a fehéraranynál fordulhat elő, az ötvözőben található nikkel tartalom miatt. Ha fémallergiád van, szólj előre és már eleve úgy készítjük el az ékszert. (erről bővebben az "aranyról" cikkünkben olvashatsz) Ha nem tudsz előre a fémallergiádról, hordás közben derül ki, elkészítjük neked az ékszert allergiamentes anyagból, és neked csak a különbözetet kell fizetned.
- A Te méreted változik meg időközben - Ez természetesen nem gyártásból eredő probléma, de mi mindent elkövetünk hogy méretezni tudjuk a gyűrűdet, de ha nem sikerül, akkor önköltségi áron újragyártjuk neked. (Terhesség alatti méretváltozást kérlek ne vedd figyelembe, ilyenkor nagyot változik az ujj mérete, de utána rendszerint visszaáll eredeti méretre.)

 

 

Ha jól van elkészítve az ékszer, és jól van befoglalva a drágakő, akkor elméletileg nem eshet ki. A gyártás folyamán olyan erőhatásoknak van kitéve az ékszer (erős polírgép, ultrahangos tisztító), hogy ha nem jól van befoglalva a kő, már ott kiderül. Tehát, átadás után elméletileg nem fordulhat elő ilyen.

De ettől függetlenül néha (nagyon ritkán) előfordul.

Mi a problémát kettéválasztjuk.
Ha kis (1-2,5mm) kövek esnek ki, mivel ez bőven, megfelelően ritkán történik ahhoz, hogy megtehessük, és ne okozzon nekünk anyagi problémát, kérdés nélkül pótoljuk.
(persze ha ez többször egymásután előfordul, akkor már mi is megnézzük a hordás körülményeit, fizikai behatásokat, stb)

Ha nagyobb (2,5mm fölött) kőről van szó, ott megvizsgáljuk a foglalatot, külső behatások, és rendeltetésszerű használatot vizsgálva.

 

 

A nálunk vásárolt ELJEGYZÉSI gyűrűt bármikor visszahozhatjátok hozzánk, mi TELJES ÁRON beszámítjuk, ha nagyobbra szeretnétek cserélni.

Egyetlen dolgot kérünk cserébe.
Az új vásárolt ékszernek minimum 20%-al drágábbnak kell lennie, mint amit visszahoztatok.

 

 

Bármikor behozhatod hozzánk a tőlünk vásárolt ékszert, és mi megtisztítjuk, felpolírozzuk, felújítjuk neked. Ennek az ideje 10 perctől 1-2 napig terjedhet.

Hozzászólások

Csankó-Kiss Réka írta: 2018 január 22. 11:06

Kedves Ügyintéző!

Az eljegyzési gyűrűm néhány napja kettétört. Nem emlékszem rá, hogy bármiféle külső behatás érte volna, nem végzek fizikai munkát, és nem is cipekedtem aznap nehéz dolgokat. Nem is értem, hogy történt. A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben Önöknél szükséges-e javíttatni a gyűrűt, hogy ne vesszen el a garancia, vagy intézhetem máshol is? Ha Önöknél lehet, akkor ennek mi a menete? És mennyi időt vesz igénybe a javítás? Győr mellett lakunk, így vagy az oda-vissza postázás oldható meg, vagy ha megvárható a helyszínen, akkor az egyik pesti útunk alkalmával el tudnám vinni. És milyen költsége van ennek a javításnak? Egy fehérarany gyűrűről van szó, ami először nagy volt, így kivettek belőle egy darabot, de így nagyon kicsi lett, ezért bővíteni kellett rajta.

Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Csankó-Kiss Réka

Hozzászólok

Nevet meg kell adni!
Üzenetet meg kell adni!
2024 Karikagyűrű kedvencei